Anderlecht wil vervolging voor fans die man aanvielen

WOENSDAG, 27 JULI 2022, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Tijdens de wedstrijd van zondag tegen Oostende hebben enkele Anderlecht-fans in het stadion een jongeman aangevallen die werkzaam was naast het veld. De persoon liep lichte verwondingen op. Anderlecht wil er nu voor zorgen dat de daders een stadionverbod krijgen.

"Onze club heeft onmiddellijk de camerabeelden geraadpleegd en die beelden overgemaakt aan de politie", laat Anderlecht weten. "We doen er in samenwerking met de veiligheidsdiensten alles aan om de daders te identificeren. De club zal het dossier ook overmaken aan de Belgische Voetbalbond om via een burgerrechtelijke uitsluiting deze personen de toegang tot het stadion te ontzeggen."

"Het mag duidelijk zijn: Royal Sporting Club Anderlecht zal nooit enige vorm van geweld tolereren. Het Lotto Park moet een plek zijn waar iedereen – supporters, families, kinderen, medewerkers – in alle veiligheid van het voetbal kan genieten."   



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.