"Silva heeft nog wat fysieke achterstand"

VRIJDAG, 29 JULI 2022, 20:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met zijn invalbeurt zorgde Fabio Silva afgelopen zondag plots voor vuur in de partij tegen Oostende. Of dat betekent dat hij morgen tegen Cercle aan de aftrap staat, is nog niet zeker. "Doordat hij er tijdens de voorbereiding niet was, heeft hij wat fysieke achterstand", vertelt coach Felice Mazzu. "Hij heeft nog wat werk."

Hoe dan ook lijkt het een kwestie van tijd voor Mazzu kiest voor een spitsenduo Esposito - Silva. Benito Raman moet zich dan weer tevreden stellen met een rol als invaller. "Dit moet Benito net pushen om het beste van zichzelf te geven", aldus Mazzu vanmiddag op zijn persbabbel.

Met, daar mogen we toch vanuitgaan, vier Europese matchen belooft augustus een drukke maand te worden. Mazzu geeft aan dat er hierdoor speelkansen zullen komen voor meerdere jongens. "Ik heb geen schrik om te roteren, mijn kern is sterk genoeg", aldus nog Mazzu. "Afhankelijk van de situatie en de vermoeidheid zal ik roteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.