"Ik sprak met Anouar en hij blijft positief"

VRIJDAG, 29 JULI 2022, 20:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het dreigt opnieuw een moeilijk seizoen te worden voor Anouar Ait El Hadj. Het voorbije weekend viel hij als 19e speler naast het wedstrijdblad. "Ik reken op Anouar. Hij is een erg goede speler. Maar op het middenveld heb ik erg veel keuzes", vertelde Felice Mazzu vanmiddag op zijn persconferentie.

"De keuzes die ik vandaag maak, zijn niet definitief. Daarvoor zit er teveel kwaliteit in mijn kern", zo vertelde Mazzu. "Ik sprak erover met Anouar en hij is erg positief."

Volgens Mazzu is het een optie dat Ait El Hadj in 1B zal meedoen wanneer hij bij de A-kern niet aan de bank komt. "Het is belangrijk dat hij minuten maakt, maar dat betekent niet dat hij in 1B zal blijven plakken."

"Een speler die teleurgesteld is omdat hij niet speelt, mag weten waarom. Ik leg mijn visie dan eenvoudig uit. Zo wil ik iedereen zo lang als mogelijk betrokken houden. Als je bij Anderlecht in de kern zit, dan weet je dat er concurrentie is en dat je het risico loopt om soms minder te spelen. Maar ik vind dat spelers dan het recht hebben om te weten waarom dat is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.