Raman: "Onze taken niet gerespecteerd"

ZONDAG, 31 JULI 2022, 19:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Benito Raman kreeg tegen Cercle zijn kans vanaf de aftrap, maar net als de rest van de ploeg was zijn prestatie niet denderend. "Dit zorgt niet voor paniek, maar het is evident dat dit niet de beste voorbereiding is met het oog op de Europese wedstrijd donderdag."

"Als je zo lang met tien tegen elf speelt, is het moeilijk om je spel te spelen", vertelde Raman na de wedstrijd. "Na afloop is het duidelijk dat we niet met de gewenste intensiteit aan de wedstrijd zijn begonnen. We hebben ook onze taken niet gerespecteerd. We gebruikte te vaak de lange bal. Die vlogen over onze hoofden. Esposito en ik konden er niet veel mee doen."

"Na de rust ging het beter. We kregen enkele kansen om de score te openen. Vooral Amuzu. Ik denk dat ik hem perfect bediende, maar hij trof de lat. Op dat moment hadden we, omdat we met een man minder speelden, niet meer te verliezen", aldus Raman."

"De coach probeerde een tactische zet en dat had kunnen werken. Ik vind het ook vreemd dat spelers van Cercle de bal twee keer met de hand of arm mochten raken zonder dat het door de VAR werd gecheckt. Deze nederlaag zorgt niet voor paniek, maar het is duidelijk dat dit niet de beste voorbereiding is met het oog op de Europese wedstrijd donderdag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.