Mazzu: "Zo'n eerste helft spelen is verboden"

ZONDAG, 31 JULI 2022, 20:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Uiteraard was het geen tevreden Felice Mazzu die na de partij tegen Cercle de pers te woord stond. De Anderlecht-coach vond de eerste helft dramatisch, maar wil niet te hard van stapel lopen. Het seizoen is nog lang.

"We verloren de wedstrijd in de eerste helft. We begonnen slecht en we eindigden met tien. Zo'n eerste helft spelen is voor een ploeg als Anderlecht gewoon verboden", aldus Mazzu. "Of de rode kaart terecht was? Ik weet het niet. In de tweede helft creëerden wij de beste kansen. Ik heb mijn spelers daarvoor ook gefeliciteerd. Op basis van de geleverde arbeid vind ik dat we een punt verdienden."

"We wilden vooruit voetballen, maar speelden te vaak achteruit door de druk van Cercle. We maakten ook fouten die meteen geel opleverden. Dat maakte ons fragiel."

"Drie op zes is niet genoeg. Ik ben me daarvan bewust, maar het seizoen is nog lang. We hebben nog werk en de spelers werken goed. Ik ben er zeker van dat we beter zullen worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.