Mazzu: "Ik verwacht een reactie na Cercle"

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2022, 22:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aan de vooravond van de Europese wedstrijd tegen Paide Linnameeskund sprak Anderlecht-coach Felice Mazzu met de pers. De coach weet dat het tegen Paide van moeten is. "Het is belangrijk dat we deze ronde overleven. En hopelijk de volgende ook."

"We komen naar hier met respect voor de tegenstander en zeker niet met het idee dat het eenvoudig wordt", vertelde Mazzu. "Maar we zullen ons best doen om te winnen. Ik reken daarvoor op al mijn spelers, niet alleen op de ervaren jongens. Er zit veel kwaliteit in onze groep, zowel bij de jongere als de ervaren spelers."

Mazzu kwam ook nog even terug op de nederlaag bij Cercle zaterdag. "We waren mentaal niet klaar om het spel van Cercle te spelen. Zeker voor de rust, erna was er wel de juiste mentaliteit", aldus de coach. "Ik ga nu niet twijfelen aan de kwaliteiten van mijn spelers. Het was gewoon een off-day en ik heb het met de groep besproken. Ik verwacht een reactie. Hopelijk morgen al tegen Paide."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.