Eerste City-bod op Gomez is te laag

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2022, 22:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Manchester City heeft de eerste concrete aanbiedingen uitgebracht voor Sergio Gomez. Dat meldt Het Laatste Nieuws vanavond. De bedragen zijn wel nog te laag voor Anderlecht. Paars-wit is wel bereid om mee te werken aan een transfer.

Gomez ziet een overstap naar de Engelse kampioen alvast zitten. Het is wel nog niet duidelijk of hij meteen in de kern van Pep Guardiola zal worden opgenomen, dan wel dat hij eerst wordt uitgeleend aan satellietclub Girona. 

De komende dagen moet er nog geen witte rook verwacht worden, zo klinkt het. Anderlecht hoopt op een transfersom van 15 miljoen euro of meer.

City is op zoek naar versterking voor links achteraan. Benjamin Mendy speelt al een jaar niet meer nadat hij beschuldigd wordt van meerdere verkrachtingen. Oleksandr Zinchenko is vertrokken naar Arsenal. City hoopte om Marc Cucurella van Brighton te strikken, maar die staat op het punt om naar Chelsea te verhuizen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.