Sadiki als vervanger van Abdulrazak?

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2022, 07:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht mist morgen tegen Seraing zijn twee rechterflankspelers in de selectie door schorsing. Ishaq Abdulrazak zit zijn eerste van twee schorsingsdagen uit na zijn rode kaar tegen Cercle. Amir Murillo is aan zijn derde en laatste schorsingsdag toe na zijn rode kaart eind vorig seizoen.

De onbeschikbaarheid van het duo zorgt voor problemen op de rechterflank. Donderdag tegen Paide liet Felice Mazzu er Benito Raman in de slotfase even opdraven, maar een succes werd dat niet echt. 

De kranten verwachten nu youngster Noah Sadiki op die positie. Voor de 17-jarige Sadiki is het echter ook geen positie die hij gewend is. Hij speelt meestal centraal in de verdediging of als defensieve middenvelder. Hij speelde ook al eens rechtsback bij de U21 vorig seizoen.

Een andere optie is nieuwkomer Nilsson Angulo, maar hij lijkt nog wat te groen. Of dropt Mazzu ineens Sergio Gomez in de basis op links zodat Francis Amuzu naar rechts kan verhuizen? Niet alleen de fysieke paraatheid van Gomez zal dit bepalen, maar ook de stand van zake in de transferdossiers van beiden. 

Wat het wordt, zullen we morgen omstreeks 17.30 uur weten.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum