Amerikaanse en Mexicaanse linksbacks in beeld

ZONDAG, 7 AUGUSTUS 2022, 12:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Media in Noord-Amerika berichten over interesse van Anderlecht voor Omar Campos en DeJuan Jones. Beiden zijn linksbacks die een optie zijn wanneer Francis Amuzu én Sergio Gomez Anderlecht verlaten.

Campos is 19 jaar en speelt voor Santos Laguna in Mexico. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde hij al 56 wedstrijden voor het eerste elftal, waarvan 52 als basisspeler. Hij ligt nog tot medio 2025 onder contract en zijn marktwaarde bedraagt 4 miljoen euro. In december werd hij voor het eerst opgeroepen voor de Mexicaanse nationale ploeg, maar hij kwam toen niet van de bank.

Jones is een 25-jarige Amerikaan die uitkomt voor New England Revolution. Hij is een vaste waarde bij New England. In het huidige MLS-seizoen speelde hij al 22 wedstrijden. Daarin was hij goed voor vier assists en één doelpunt. Het contract van Jones loopt nog tot 31 december 2024. Zijn marktwaarde wordt geschat op 2 miljoen euro. Hij speelde nog niet voor Team USA.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.