'Anderlecht en Parma praten over Pezzella'

WOENSDAG, 10 AUGUSTUS 2022, 22:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Italiaanse voetbaljournalist Alfredo Pedulla meldt vanavond dat Anderlecht momenteel onderhandelt met Parma over een transfer van Giuseppe Pezzella. Pezzella is een linkerflankspeler en dus een mogelijke versterking als Sergio Gomez en Francis Amuzu vertrekken.

De 24-jarige voormalige jeugdinternational heeft al meer dan honderd wedstrijden in de Serie A op zijn naam. Twee jaar geleden betaalde Parma 5,75 miljoen euro aan Udinese om hem vast te leggen. Na de degradatie een jaar geleden leende Parma Pezzella uit aan Atalanta Bergamo. Daar verzamelde hij vorig seizoen tien basisplaatsen en elf invalbeurten in de Serie A.

Volgens Pedulla heeft Anderlecht zich nu gemeld bij Parma en zijn de gesprekken opgestart. Pezzella ligt bij Parma, de club van Elias Cobbaut, nog twee jaar onder contract. Zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op 5 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.