Young Boys verslaag KuPS en wordt volgende tegenstander

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2022, 08:23 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Net als Anderlecht won Young Boys Bern na zijn heenmatch ook de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League. Het versloeg KupS uit Finland met 3-0. Volgende week speelt Anderlecht in Zwitserland de heenmatch in de laatste voorronde.

Als KuPS na de 0-2-nederlaag in de heenwedstrijd nog enige hoop koesterde, mocht die al na 3 minuten de vuilbak in. Jean-Pierre Nsame zorgde toen voor de 1-0. Iets voorbij het halfuur maakte Vincent Sierro er 2-0 van. In de 57 minuut zette Nsame de 3-0-eindstand op het bord.

Young Boys speelde met: Racioppi, Lefort (63' Maceiras), Zesinger, Amenda, Sierro (63' Mambini), Niasse (46' Lustenberger), Jankewitz, Rrudhani (77' Ugrinic), Chaiwa, Nsame, Itten (63' Monteiro)