Murillo: "Focus op Anderlecht"

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2022, 08:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wie bij Anderlecht wil scoren, moet dezer dagen op de flank spelen. Na Francis Amuzu zondag tegen Seraing maakte gisteren zijn overbuur Amir Murillo twee doelpunten. "Het was jammer dat die derde er niet in ging, maar de keeper redde goed", aldus de Panamees na afloop voor de Sporza-microfoon.

Murillo besefte wel dat Anderlecht lange tijd ondermaats preseerde. "Voor de rust kozen we teveel voor de lange bal en daar wist Paide wel raad mee. Net als de fans waren wij niet tevreden met wat we brachten, maar na de rust deden we beter. De wissels waren heel belangrijk. Je zag het verschil. Fabio scoort, Rafa geeft de assist. Dat we winnen met meer dan twee doelpunten verschil is goed voor het vertrouwen."

De voorbije maanden werd gedacht dat Murillo deze zomer zou vertrekken, maar de Panamees is nog steeds een Anderlecht-speler. "Mijn focug ligt op Anderlecht. We weten niet wat de toekomst brengt. Ik voel me hier goed en ben blij hier te zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.