Silva: "Trots om voor Anderlecht te spelen"

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2022, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een doelpunt, assist en pre-assist was Fabio Silva de grote man bij Anderlecht. Zijn invalbeurt en die van Lior Refaelov deden de wedstrijd kantelen. “Het gaat om passie voor het spelletje”, vertelde de Portugees na afloop. “We kwamen te slap het veld op. Nochtans is het voor Anderlecht belangrijk om in de Conference League door te stoten.”

“We wisten na de eerste helft dat er iets moest veranderen”, aldus Silva na de partij bij Play Sports. “Als je passie hebt, ga je met ambitie het veld op. Als ik het veld opga, probeer ik zowel op offensief als defensief vlak mijn best te doen. Ik ben trots om voor Anderlecht te spelen. Ik voel me hier goed en hoop prijzen te winnen.”
 
“Mijn doelpunt? Rafa gaf me weer een perfecte assist. Het is gemakkelijk voetballen met iemand als hij”, zegt Silva, wiens ouders vanop de tribune toekeken. “Ook bij mijn debuutwedstrijd waren ze er. Voor mij is het belangrijk dat ze hier zijn.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.