Trebel gelooft in de kwalificatie

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2022, 09:03 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ook Adrien Trebel mocht na de wedstrijd verschijnen voor de microfoon van Sporza. De middenvelder was een van de weinige spelers die in de slechte eerste helft overeind bleef.

Trebel besefte dat het niet goed was het eerste uur en zeker in de eerste helft. Hij wees erop dat het nog al een keer was gebeurd dit seizoen, maar dat het ook met het nieuwe systeem te maken heeft en dat zoiets wat tijd kost. Ook hij zag wel enkele goede fases, maar besefte dat het publiek dit onvoldoende vond.

Hij benadrukte het belang van de invallers, zeker als ze meteen voor zo'n kentering kunnen zorgen. Over Esposito, die nog zoekt naar zijn eerste doelpunt, maakt Trebel zich geen zorgen. "Hij werkt hard, toont heel veel ijver en dit mag zeker niet in zijn hoofd spelen", aldus Trebel die vorig jaar de Italiaan al tegenkwam in de Zwitserse competitie. Voorts hoopt Trebel uiteraard dat Fabio Silva dit niveau kan blijven aanhouden.

Trebel kent Young Boys Bern, de tegenstander in de play-offs van de Conference League. Hij beaamt dat het een erg goed team is, maar gelooft wel dat Anderlecht zich kan kwalificeren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.