“Anour moet zichzelf in vraag stellen en de handschoen opnemen”

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2022, 17:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ook met de rust krijgende Verschaeren en Refaelov op de bank, was er tegen Paide geen plaats in de basiself voor Anouar Ait El Hadj. Hier en daar wordt geopperd dat een uitleenbeurt niet slecht zou zijn, maar hoofd jeugdopleiding Jean Kindermans vindt dat niet.

“Ik zou niet weten waar hij dan naartoe moet”, vertelt Kindermans in de podcast Radio Radzinski van Bruzz. “Anouar zit goed bij Anderlecht. Hij is een Anderlecht-speler en heeft het DNA van Anderlecht. Hij heeft dat al bewezen. Nu is het een kwestie van tijd en kwaliteit om weer in de ploeg te komen.”
 
“Anouar moet de handschoen opnemen en de concurrentiestrijd aangaan. Nu kent hij een moeilijk moment. Vorig jaar kreeg hij ook al weinig speeltijd. Dus hij moet zichzelf in vraag stellen en zorgen dat hij opnieuw zijn beste niveau haalt."
 
Als de jeugdopleiding een speler ziet doorgroeien naar de A-ploeg, verwatert het contact met Kindermans. Toch blijven ze altijd welkom voor goede raad. "Ik probeer dan zo eerlijk en realistisch mogelijk op te antwoorden. Als morgen Anouar op de deur klopt, dan zal ik hem proberen te overtuigen om rustig te blijven, bij Anderlecht te blijven en ervoor te zorgen dat hij weer zijn niveau van twee jaar geleden haalt."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum