Anderlecht wil Amuzu (zo lang mogelijk) houden

ZATERDAG, 13 AUGUSTUS 2022, 20:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Weer een nieuwe ontwikkeling in de transfersaga rond Francis Amuzu. Anderlecht zou nu besloten hebben om de winger niet te willen afstaan. Daarom weigert het ook een duidelijke vraagprijs op het hoofd van de Ghanese Belg te kleven. Dat meldt journalist Sacha Tavolieri.

Amuzu zou volgens Tavolieri toch willens zijn om naar Nice te trekken. Hij heeft al een akkoord met de zuid-Franse club. Zijn entourage zou ervan overtuigd zijn dat het tussen de clubs ook nog in orde komt.

Eerder vandaag meldde L'Equipe dat Anderlecht meer ving voor Sergio Gomez dan verwacht en dat het daardoor durft te pokeren met Amuzu. Waar Nice aanvankelijk hoopte om Amuzu te strikken voor minder dan 8 miljoen euro, zou Anderlecht nu meer dan 10 miljoen euro willen alvorens hem te laten gaan. 

Anderlecht heeft er ook alle baat bij om het dossier te rekken. De komende twee donderdagen speelt paars-wit in de laatste voorronde van de Conference League. Kwalificatie is een must en het kan Amuzu daarvoor goed gebruiken.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.