Dauda scoort bij debuut voor Tenerife (video)

ZATERDAG, 13 AUGUSTUS 2022, 21:57 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Mohammed Dauda heeft zijn entree bij Tenerife niet gemist. De Anderlecht-huurling scoorde in zijn eerste officiële wedstrijd met inzet. Een erg fraaie treffer vanaf de hoek van het strafschopgebied. Helaas voor Dauda en Tenerife leverde het geen drie punten op. Het verloor met 2-1 bij Eibar.

Tenerife en Eibar waren ruim een maand geleden de twee topkandidaten om Dauda aan te trekken. Het lot wilde dat beide ploegen op de openingsspeeldag van de Spaanse tweede klasse tegen elkaar stonden. Dauda stond aan de kant van Tenerife en zette in de 50e minuut de 0-1 op het bord.

Zes minuten later maakte Eibar gelijk. Kort daarna mocht Dauda gaan rusten. Vijf minuten voor tijd maakte Eibar er nog 2-1 van.

Klik hier om het doelpunt te bekijken (vanaf 0:16).