Officieel: City kondigt komst Gomez aan

DINSDAG, 16 AUGUSTUS 2022, 12:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Manchester City heeft zopas de transfer van Sergio Gomez bekendgemaakt. "Ik ben ongelooflijk fier en blij", vertelt Gomez op de website van zijn nieuwe club. "Ik krijg de kans om onder één van de beste managers in het wereldvoetbal te werken en me te ontwikkelen."

"City is de beste club van Engeland", vertelt Gomez, die voor vier jaar getekend heeft en rugnummer 21 krijgt. "Deel uitmaken van deze club is een droom die uitkomt en iets waar elke jonge voetballer naar streeft."

"Het aantal trofeeën dat City de voorbije jaren won, is ongelooflijk. Hun manier van voetballen onder Guardiola is het meest opwindende van heel Europa. Spelen onder Guardiola en zijn coaches en door hen gegidst worden, zal erg speciaal zijn. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen."

Begiristain: "Speler met enorm potentieel"

Voor de doorsnee City-fan zal Gomez nog geen bekende naam zijn. "Sergio is een erg veelbelovend jong talent. Zijn ontwikkeling vorig seizoen was indrukwekkend. Hij is een verdediger met een enorm potentieel. We zijn ervan overtuigd dat hij onze ploeg kwaliteit zal bijbrengen, zowel op defensief als op offensief vlak. Onder Guardiola en zijn staf zal Gomez zich verder ontwikkelen en nog beter worden."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.