Voorbeschouwing: Young Boys - Anderlecht

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS 2022, 16:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 19 uur speelt Anderlecht zijn heenwedstrijd in de laatste voorronde van de Conference League. Yuong Boys Bern uit Zwitserland is de tegenstander. Paars-wit leeft met vertrouwen en zonder zorgen toe naar de wedstrijd.

Na vier zeges op rij leeft er bij Anderlecht een gezond vertrouwen. Met Fabio Silva beschikt het over een spits die momenteel erg vlot de weg naar doel vindt. Ook Lior Refaelov is in vorm met al twee goals en vier assists in zes wedstrijden. Marco Kana is er na een kleine blessure weer bij, maar start wellicht op de bank. Majeed Ashimeru is geblesseerd.

Bij Young Boys is het vooral uitkijken voor aanvallers Elia en Nsame. Die eerste was enkele jaren geleden nog op proef bij Anderlecht, maar een contract zat er niet in. Bij Young Boys is hij van grote waarde. Ook zijn spitsbroer Jean-Pierre Nsame vindt erg vlot de weg naar doel.

De wedstrijd wordt gespeeld op kunstgras, maar dat zou in niet al te beste staat zijn. De temperatuur in Bern bedraagt momenteel 21 graden, dus een bakoven wordt het alvast niet.

Aftrap: 19u
Stadion: Wankdorf Stadion
Scheidsrechter: Aleksandar Stavrev (N-Mac)

: : : YOUNG BOYS : : :

Mogelijke opstelling: Von Ballmoos, Blum, Camara, Lustenberger, Benito, Sierro, Niasse, Rieder, Ngamaleu, Nsame, Elia
Invallers: Racioppi, Zesiger, Amenda, Rüegg, Lefort, Imeri, Jankewitz, Ugrinic, Rrudhani, Itten, Monteiro

Geblesseerd: Fassnacht, Garcia, Lauper
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Zesiger, Blum, Nsamé

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Debast, Hoedt, Delcroix, Trebel, Murillo, Verschaeren, Refaelov, Amuzu, Stroeykens, Silva
Invallers: Verbruggen, Coosemans, Sardella, Sadiki, Kana, Olsson, Abdulrazak, Ait El Hadj, Arnstad, Angulo, Duranville, Raman, Esposito

Geblesseerd: Ashimeru
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.