Selectie U23: opvallende aan- en afwezigen

ZONDAG, 21 AUGUSTUS 2022, 12:27 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - 1B De U23 van Anderlecht speelt om 16u op het veld van Lommel haar tweede competitiewedstrijd. Zonet heeft Robin Veldman een negentienkoppige selectie bekendgemaakt. Met daarbij enkele opvallende namen. 

Net als vorige week zitten Verbruggen, Ishaq en Angulo in de kern. Duranville (nog geen minuten bij de A-kern na zeven wedstrijden) en Sadiki (147 minuten) sluiten vandaag aan bij de U23. E. Agyei en Engwanda zijn dan weer opvallende afwezigen. Agyei moest tegen Deinze nog vrede nemen met een invalbeurt van tien minuten en werd deze zomer al meermaals aan een overstap naar Burnley gelinkt.

Engwanda is al een tijdje een vaste waarde bij de beloften en speelde vorige week gewoon de volledige wedstrijd op de openingsspeeldag. Is hij geblesseerd of heeft Mazzu hem opgeëist voor de A-kern na de blessure van Trebel?

Sardella en El Hadj (elk nog maar 90' bij de A-kern dit seizoen) waren opties voor Veldman, maar zitten niet in de selectie. El Hadj zou nog op een (tijdelijk?) vertrek azen. 

Lommel won vorige week met 1-4 op het veld van Dender. Het is de enige ploeg die nog het maximum van de punten kan pakken na twee speeldagen. Als het jeugdige paars-wit deze namiddag wint, staat het met andere woorden meteen mee op kop in de Challenger Pro League. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.