Ait El Hadj naar B-kern gestuurd

MAANDAG, 22 AUGUSTUS 2022, 23:38 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht heeft Ait El Hadj naar de B-kern gestuurd, weet Het Laatste Nieuws. De middenvelder weigerde vorig weekend om met de Futures tegen Lommel aan te treden. Ait El Hadj wil meer kansen krijgen bij de A-kern en staat niet weigerachtig tegenover een vertrek.

Net als vorig jaar, dreigt het een moeilijk jaar te worden voor Ait El Hadj. Twee jaar geleden was hij een van de ontdekkingen in de eerste ploeg, maar net als het voorbije jaar onder Kompany, komt hij ook nu onder Mazzu weinig aan spelen toe. Ttoen hij toch een keer mocht spelen, in Estland voor de Conference League, liet hij geen goede indruk na. 

Anderlecht kon zijn weigering om met de Futures te spelen niet waarderen en stuurde El Hadj naar de B-kern waar overbodige spelers zitten. Andere jonge A-kernspelers als Sadiki, Ishaq en Angula traden wel aan bij de Futures vorig weekend. Dit hoeft uiteraard geen permanente beslissing te zijn. El Hadj rekent zelf nog op een vertrek (huurbeurt), maar naar het schijnt zou er niet veel interesse zijn op dit moment.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.