Vader El Hadj: "Anouar is geen moeilijke jongen"

DINSDAG, 23 AUGUSTUS 2022, 13:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een gesprek met Het Laatste Nieuws bevestigt Driss Ait El Hadj dat zijn zoon zondag niet wilde aantreden met de U23 in Lommel. Vader El Hadj vertelt over de moeilijke situatie van zijn zoon. "Hij wil niet per sé weg, maar hij wil wel spelen."

Volgens Driss Ait El Hadj heeft zijn zoon het mentaal moeilijk en besliste hij daarom om verstek te geven voor de Futures. "Maar wat mij betreft was dat eenmalig. Als Anderlecht dat nog eens vraagt, zal Anouar het de volgende keer wel doen", aldus vader Driss. "Anouar heeft een contract bij Anderlecht en zal dat nakomen. Hij is geen moeilijke jongen en wil geen problemen veroorzaken."

Feit is wel dat Anouar sinds gisteren apart moet trainen met de B-kern. Volgens zijn vader geeft Anouar aan dat hij goed traint en dat zijn fysieke waarden in orde zijn. "Hij is alleen wat uit vorm", aldus Driss. "Maar zonder speelkansen zal hij die vorm niet vinden. De voorbije matchen roteerde de trainer veel, maar Anouar speelde niet. Dat begrijp ik niet goed."

De hamvraag nu is of Ait El Hadj de situatie snel kan omkeren. "Als de club en de trainer niet meer op hem rekenen, dan moeten ze dat zeggen", aldus Driss. "Dan zoeken we een oplossing. Het is zeker niet zo dat hij koste wat het kost de club wil verlaten. Maar nu is het alsof Anderlecht hem is vergeten." Volgens Driss is het nu aan de club en de vertegenwoordigers van zoon om de toekomst te bekijken. "Want van deze situatie wordt niemand gelukkig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.