Mazzu: "Top twee is het doel"

ZATERDAG, 27 AUGUSTUS 2022, 09:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ook Felice Mazzu is tevreden met de Europese loting van Anderlech. "Het zijn niet de langste trajecten met het vliegtuig, dus dat is een goede zaak voor de recuperatie en om de vermoeidheid tegen te gaan in een intensieve periode", aldus de coach.

"Eenmaal je in een groepsfase komt, zijn er geen ‘gemakkelijke' tegenstanders meer", zegt Mazzu. "Het zijn allemaal stevige ploegen. We zullen deze wedstrijden erg geconcentreerd moeten aanvatten, maar we moeten de ambitie hebben om bij de eerste twee te eindigen in onze groep.”

"West Ham is een club met een mooie geschiedenis en is een tegenstander met veel kwaliteit, ook al zijn ze het nieuwe seizoen niet zo goed begonnen. Silkeborg IF staat momenteel aan kop in Denemarken samen met FC Nordsjaelland. Tegen die laatste ploeg hebben we nog gespeeld in de voorbereiding en dus weten we wat we qua niveau ongeveer mogen verwachten. De ploeg uit Boekarest schommelt rond de tiende plaats in hun competitie en ken ik iets minder goed."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.