Colassin trekt naar Heerenveen

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2022, 20:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Verschillende media melden de overgang van Antoine Colassin naar Heerenveen. De Nederlandse club zal de spits van Anderlecht huren met optie tot aankoop. Een officiële bevestiging is er nog niet, maar serieuze media uit zowel België als Nederland beschouwen de transfer als rond.

Met Sydney van Hooijdonk en Amin Sarr heeft Heerenveen een sterk aanvalsduo, maar de Friezen zochten nog een goede stand-in. In die zoektocht zijn ze uitgekomen bij Colassin, die bij Anderlecht nog een contract voor drie jaar heeft.

Colassin brak in januari en februari van 2020 door met drie goals in vier duels, maar viel toen uit met een zware blessure. Een uitleenbeurt aan Zulte Waregem het seizoen erop werd niks en vorig seizoen stond de Waalse spits ook lang aan de kant met een blessure.

Dit seizoen is Colassin een vaste waarde bij de RSCA Futures in 1B. Hij startte alle drie de wedstrijden in de basis en gaf één assist. Zijn vertrek zou voor de RSCA Futures een serieuze aderlating zijn, want diep in de spits is de spoeling er dun.
 Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.