Officieel: Olsson naar Midtjylland

WOENSDAG, 31 AUGUSTUS 2022, 19:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Kristoffer Olsson zal de rest van het seizoen op uitleenbasis voetballen voor FC Midtjylland. Beide clubs maakten zopas de overgang officieel bekend. De Denen hebben ook een optie tot aankoop. "We weten dat hij vanaf de eerste dag het verschil kan maken", zegt sportief directeur Svend Graversen.

"Er was een fantastische kans ontstaan om een voetballer te halen op het toppunt van zijn kunnen", zegt Graversen op de website van Midjjylland. "De voorbije jaren hebben we de ontwikkeling van Kristoffer van nabij gevolgd. Hij ontwikkelde zich van een speler met goede offensieve vaardigheden tot een speler die nu ook geweldige defensieve kwaliteiten bezit. Met zijn techniek en vista kan hij een belangrijke speler voor ons worden. Hij kan verschillende posities op het middenveld aan."

"Kristoffer is een belangrijke schakel tussen verdediging en aanval. Elke keer hij speelt met de Zweedse nationale ploeg, laat hij dat zien. Hij heeft titels gewonnen en grote Europese wedstrijden gespeeld. We weten dat Kristoffer vanaf de eerste dag het verschil kan maken. Hij is een goede kerel, die onze ploeg kent en weet waar we voor staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.