Uitslagen Europese tegenstanders: verlies Silkeborg

MAANDAG, 5 SEPTEMBER 2022, 13:05 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Silkeborg, donderdag de eerste tegenstander van Anderlecht in de poulefase van de Conference League, kende een slechte generale repetitie. Het verloor vrijdag met 1-0 van FC Kopenhagen. Ook West Ham en FCBS verloren hun jongste wedstrijd. Het overzicht.

FC Kopenhagen - Silkeborg 1-0

Een doelpunt van Claesson kort voor de rust bezorgde Silkeborg zijn tweede nederlaag op rij. De club zakt zo naar de vierde plaats in het klassement.

Silkeborg speelde met: Larsen, Sonne, Salquist, Felx, Engel, Thordarson, Brink (81' Mattsson), Klynge, Jorgensen (81' Tengstedt), Helenius (82' Adamsen), Kaalund (57' Kusk)

Chelsea - West Ham 2-1

Nadat het de voorbije weken 4 op 6 haalde, leed West Ham dit weekend opnieuw een nederlaag. 2-1 werd het op bezoek bij Chelsea. Michail Antonio bracht de Hammers iets voorbij het uur op 0-1. Chelsea-invallers Chilwell en Havertz, die laatste in de 88e minuut, boven de situatie nog om. West Ham deelt de voorlaatste plaats met 4 op 18.

West Ham speelde met: Fabianski, Kehrer, Zouma, Emerson, Coufal, Soucek, Rice, Fornals (86' Cornet), Bowen, Paqueta (83' Ogbonna), Antonio (74' Benrahma)

FCSB: vrij

Geen voetbal voor FCSB. De Roemenen zagen hun wedstrijd van de negende speeldag uitgesteld naar 15 december. Afgelopen dinsdag speelde FCSB wel en toen verloor het met 3-1 bij FCV Farul Constanţa. De Italiaan Andrea Compagno scoorde bij zijn debuut. FCSB staat momenteel dertien op zestien teams.

FCSB speelde met: Tarnovanu, Boboc (59' Miculescu), Dawa, Tamm, Radunovic, Olaru (67' Radaslavescu), Dulca (46' Oaida), Cordea, Popescu, Coman, Campagno