Mazzu: "Silkeborg is een goede ploeg die je niet mag onderschatten"

WOENSDAG, 7 SEPTEMBER 2022, 14:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Felice Mazzu kwam nog even terug op het gelijkspel tegen Oud-Heverlee Leuven, de coach wil vooral het positieve onthouden. Dat de ploeg twee keer terugkwam na een achterstand. Silkeborg dan maar, de coach wil niet weten dat RSC Anderlecht favoriet is, elke ploeg is een geduchte tegenstander. 

"Ja, Diawara maakte een foutje tegen OHL, maar daar heb ik deze week niet veel meer van gezien. Heel de ploeg zal hem ook blijven ondersteunen", aldus de coach.

Over zijn opstelling wou de coach nog niet veel kwijt. "Of Vertonghen al een hele wedstrijd aan kan, kan ik niet voorspellen, ik ben God niet. Feit is wel dat Fabio Silva meer moet geholpen worden op het veld, hij staat er dikwijls alleen voor en moet de balllen te ver gaan terughalen, dat kan niet."

Silkeborg

"Het is verkeerd om te zeggen dat Anderlecht moet winnen, elke ploeg in deze fase is een geduchte tegenstander. Silkeborg is een klassiek maar voetballende ploeg. Het zal aan ons zijn om daar onmiddellijk een antwoord op te geven want het is echt een goede ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.