Voorbeschouwing: Anderlecht - Silkeborg

DONDERDAG, 8 SEPTEMBER 2022, 14:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 18.45 uur begint Anderlecht aan de poulefase van de Conference League. Met Silkeborg uit Denemarken krijgt het een op papier haalbare tegenstander over de vloer. Jan Vertonghen start wellicht voor het eerst in de basis.

Tijdens zijn invalbeurt zondag toonde Vertonghen een serieuze meerwaarde te kunnen betekenen. Hannes Delcroix lijkt het kind van de rekening te worden. Op het middenveld keert Majeed Ashimeru mogelijk terug in de basis na zijn blessureperikelen.

Silkeborg zit in de Conference League nadat het in de laatse voorronde van de Europa League gewipt werd door HJK Helsinki (1-0 en 1-1). In de competitie verloren de Denen hun laatste twee wedstrijden, waardoor ze nu vierde staan. Aanvallers Helenius en Adamsen zijn de gevaarlijkste spelers in een team dat in hoofdzaak uit Denen bestaat.

Aftrap: 18u45
Stadion: Lotto Park
Scheidsrechter: Istvan Vad (Hon)

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Debast, Hoedt, Vertonghen, Murillo, Diawara, Ashimeru, Verschaeren, Amuzu, Refaelov, Silva
Invallers: Verbruggen, Coosemans, Sardella, Delcroix, Sadiki, Ishaq, Kana, Arnstad, Ait El Hadj, Duranville, Esposito, Stroeykens

Geblesseerd: Raman, Trebel
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : SILKEBORG : : :

Mogelijke opstelling: Larsen, Sonne, Salquist, Felix, Engel, Brink, Thordarsson, Klynge, Jorgensen, Helenius, Adamsen
Invallers: Hedvall, Busch, Calisir, Ostrom, Klitten, Mattsson, Kaalund, Oggesen, Kusk, A. Dahl, Tengstedt

Geblesseerd: G. Dahl, Gojani, Lind, Pedersen
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.