West Ham verslaat FCSB en wordt medeleider

VRIJDAG, 9 SEPTEMBER 2022, 08:59 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In de andere wedstrijd in groep B heeft West Ham met 3-1 gewonnen van FCSB, het vroegere Steaua Boekarest. De Engelsen kwamen 0-1 achter en voerden aan de rust een driedubbele wissel door. In de laatste twintig minuten gingen ze dan op en over de bezoekers uit Roemenië.

West Ham domineerde in de eerste helft, maar ging toch met een achterstand de rust in. Na de pauze verzamelden de Hammers heel wat kansen, maar pas in de 69 minuuut kon Bowen vanop de stip gelijk maken na een overtreding op Cornet. Niet veel later tikte Emerson van dichtbij de 1-2 in doel. Antonio legde in de slotminuten de eindstand vast.

West Ham deelt zo samen met Anderlecht de leiding in groep B. West Ham trekt volgende week naar Silkeborg.

Score: 3-1
Goal(s): 34' Cordea (0-1), 69' Bowen (1-1, pen), 74' Emerson (1-2), 90' Antonio (1-3)

West Ham:Areola, Coufal, Kehrer, Ogbonna (90+2' Dawson), Emerson, Downes, Rice, Lanzini (46' Paqueta), Benrahma (46' Bowen), Scamacca (46' Antonio), Cornet (68' Fornals)
FCSB:Tarnovanu, Cretu, Dawa (87' Harut), Tamm, Radunovic, Oaida (90+1' Radaslavescu), Edjouma, Olaru (70' Popescu), Cordea, Compagno, Coman (90+1' Rusu)

Geel: 39' Cornet, 47' Ogbonna, 54' Emerson, 61' Dawa, 66' Tarnovanu, 82' Oaida

Scheidsrechter: Benoit Bastien (Fra)
Stadion: Olympisch Station Londen