Refaelov: "De intensiteit moet hoger"

ZONDAG, 11 SEPTEMBER 2022, 21:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Iets voorbij het uur en bij een 1-0-achterstand kwam Lior Refaelov van de bank. Na de wedstrijd was mocht hij het aan de pers komen uitleggen. "Op training is het niveau fantastisch, maar in de wedstrijden merk ik daar niets van. Dat stelt me enorm teleur."

Volgens Refaelov wist iedere speler goed wat zijn taken waren. "Toch verloren we te veel duels. Als we de drie punten willen pakken, moet de intensiteit hoger liggen", aldus de ervaren middenvelder, die er nochtans goede moed in had. "Na de zege tegen Silkeborg was de sfeer in de kleedkamer goed. Ik geloofde echt dat die overwinning ons niveau de hoogte zou injagen."

Individuele fouten en een gebrek aan intensiteit deden Anderlecht vandaag de das om, aldus Refaelov. "Hoe veel je ook tactisch traint. Als de intensiteit niet hoog genoeg is, zal het niet lukken. Op het veld moeten we voor elkaar willen sterven. Dat mis ik op dit moment. We moeten meer als een team spelen. We zijn allemaal verantwoordelijk voor dit verlies. We brachten te weinig kwaliteit en intensiteit." 

En zo blijft Anderlecht achter met 10 op 24. "Dat is de verantwoordelijkheid van ons, de spelers. Niet van de coach", aldus Refaelov. "Deze wedstrijd was ideaal om aan een reeks te beginnen. Dat hebben we niet gedaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.