Mazzu: "Ik vrees niet voor mijn job"

ZONDAG, 11 SEPTEMBER 2022, 22:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Net als Lior Refaelov vond coach Felice Mazzu dat zijn team te weinig intensiteit bracht vanmiddag. "Nochtans was er aan goede wil geen gebrek", stelde de coach na afloop. "Of mijn groep te weinig kwaliteit heeft? Neen. We missen wel maturiteit."

Mazzu noemde de zege van Westerlo verdiend. "We speelden te krampachtig, zowel in het technische aspect, in de timing van de bal te spelen en in het nemen van verantwoordelijkheid. Het is een combinatie van factoren. Daardoor hebben we te weinig vertrouwen."

Waar er volgens Refaelov te weinig engagement van de spelers is, is dat volgens Mazzu geen probleem. "Ik denk niet dat er te weinig leven in de groep zit. Of dat er te weinig wil is om kansen te creëren."

Uiteraard viel ook het crisis-woord en kwam de vraag of Mazzu vreest voor zijn job. "Ik hou me niet bezig met wat anderen zeggen en vrees niet voor mijn job. Ik moet nu hard werken en mijn ploeg helpen. We moeten opnieuw vertrouwen krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.