Overzicht huurlingen: assist Mykhaylichenko

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2022, 21:01 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Vijf van de zeven door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend in actie. Antoine Colassin en Mustapha Bundu debuteerden voor hun nieuwe club. Vaste waarde Bogdan Mykhaylichenko droeg met een assist zijn steentje bij. Het overzicht.

Mohamed Bouchouari: Tegen Excelsior bleef Bouchouari voor de tweede week op rij op de bank. Zijn Emmen verloor met 2-1.

Mustapha Bundu: Op bezoek bij Mirandes viel Bundu na 78 minuten in. Het waren zijn eerste minuten voor FC Andorra, dat diep in de toegevoegde tijd de 1-1 scoorde.

Antoine Colassin: Tegen Ajax mocht Colassin na 67 minuten invallen, maar toen stond het al 4-0. De 5-0-eindstand volgde enkele minuten later.

Mo Dauda: Na tien minuten moest Dauda geblesseerd de strijd staken tegen Ibiza. Zijn Tenerife verloor met 1-0.

Bogdan Mykhaylichenko: De Oekraïner speelde de hele partij bij Shakhtar Donetsk tegen Chornomorets. Een kwartier voor tijd gaf hij de assist voor de 1-1-gelijkmaker van Shved (ex-KV Mechelen). In de toegevoegde tijd werd het nog 2-1 voor Shakhtar, dat mee aan de leiding staat.

Kristoffer Olsson:De Zweed speelde in zijn derde match voor Mydtjylland voor het eerst negentig minuten. Zijn team speelde 1-1 gelijk tegen Nordsjaelland. Afgelopen donderdag in de Europa League mocht hij 33 minuten invallen tegen Sturm Graz (1-0 verlies).

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij Feyenoord met 3-0 winnen in de stadsderby tegen Sparta. Feyenoord staat tweede met 16 op 18.