Uitslagen Europese tegenstanders: FCSB gelijk

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2022, 22:23 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Slechts twee van de drie Europese tegenstanders van Anderlecht kwamen dit weekend in actie. West Ham zag zijn wedstrijd uitgesteld door het overlijden van Queen Elisabeth. FCSB speelde vanavond pas, waardoor het een dag minder rust heeft dan Anderlecht.

FCSB - Voluntari 1-1

In een kelderduel speelde FCBS vanavond 1-1 gelijk tegen Voluntari. Invaller David Miculescu bracht FCSB na 82 minuten op voorsprong, maar in de 97e maakte Adam Nemec (in een ver verleden nog even bij Racing Genk) alsnog gelijk vanop de stip. FCSB blijft zo achter met 8 op 24.

FCSB speelde met:Tarnovanu, Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic, Olaru (78' Oaida), Edjouma, Popescu (54' Radaslavescu), Cordea (89' Dulca), Compagno, Coman (54' Miculescu)

Silkeborg - AGF 1-0

Na twee competitienederlagen won Silkeborg nog eens. Sebastan Jorgensen scoorde op het halfuur het enige doelpunt. Silkeborg staat nu vierde met 16 op 27.

Silkeborg speelde met: Larsen, Sonne, Salquist, Calisir, Engel (67' Klitten), Thordarson, Brink (87' Mattsson), Klynge, Jorgensen (86' Kaalund), Helenius (64' Adamsen), Kusk (64' Tengstedt)