Vandenhaute spreekt spelers vertrouwen in

DINSDAG, 13 SEPTEMBER 2022, 20:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De dag na de nederlaag in Westerlo tekende voorzitter Wouter Vandenhaute present in Neerpede. Na de training sprak de Anderlecht-voorzitter de spelers toe. Hij wilde hen wakker schudden, maar ook zijn vertrouwen in hen uitspreken.

Het Nieuwsblad legde zijn oor te luisteren bij enkele spelers. De voorzitter vertelde dat een Anderlecht-speler zich niet kan veroorloven om zo flets te voetballen. Hij drukte zijn vertrouwen uit, maar stelde wel dat de ploeg scherper voor de dag moet komen. De preses onderlijnde het belang van de Champions Play-Offs.

Met zijn woorden wilde Vandenhaute het geloof in eigen kunnen naar een hoger niveau tilde. Ook hij zag hoe de ploeg vertrouwen mist. Er werd ook duidelijk gesteld dat coach Felice Mazzu nog steeds alle vertrouwen geniet.

Volgens de bronnen van Het Nieuwsblad kwam de boodschap aan en beseffen de spelers dat het nu aan hen is om iets te tonen. En dat ze voor de spiegel moeten gaan staan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.