Mister Michel is niet meer

WOENSDAG, 14 SEPTEMBER 2022, 10:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In Engeland verloren ze vorige week een grote dame, in Anderlecht verliezen ze vandaag een grote meneer. Michel Verschueren is op 91-jarige leeftijd overleden. Daarmee verliest het Belgisch voetbal een icoon, 'Mister Michel' stond aan de wieg van een aantal grote successen van RSC Anderlecht. 

Zo haalde manager grote namen zoals Juan Lozano, Marc Degryse, Luc Nilis, (de ondertussen betreurde) Josip Weber, Enzo Scifo en Pär Zetterberg naar het Astridpark. Hij was eveneens de drijvende kracht achter Anderlechts huidige stadion. Verschueren werkte aan het begin van zijn carrière trouwens ook even voor Eendracht Aalst en RWD Molenbeek.

De 'Zilveren Vos', een man met het hart op de tong, verbleef de laatste weken in een revalidatiecentrum nadat hij zijn knie had gebroken, maar daar voelde hij zich allesbehalve gelukkig. Door zijn knie kon hij ook niet uit de voeten en was hij vooral aan bed gekluisterd. Recent had hij ook al zijn vrouw verloren.

Paars-wit verliest een icoon die tot op zijn laatste dag een vurig RSC Anderlecht-supporter was. Onze innige deelneming aan zijn familie en vrienden en bedankt, Mister Michel, voor alle mooie tijden die we hebben mogen beleven onder jouw bewind!

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum