Uitslagen Europese tegenstanders: drie keer verlies

MAANDAG, 19 SEPTEMBER 2022, 09:02 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De Europese opponenten van Anderlecht kenden geen al te beste zondag. Zowel West Ham, Silkeborg als FCSB gingen de boot in. Bij die laatste twee was een eigen doelpunt de boosdoener.

Everton - West Ham 1-0

Na een nieuwe nederlaag blijft West Ham onderaan in de stand begelen. Achttiende en derde laatste staat de ploeg van David Moytes nu. Kort na de rust scoorde Everton het enige doelpunt.

West Ham speelde met: Fabianski, Coufal, Zouma, Kehrer, Cresswell (90+3' Emerson), Soucek, Rice, Bowen, Paqueta (62' Cornet), Fornals (62' Benrahma), Antonio (70' Scamacca)

Randers - Silkeborg 3-2

Silkeborg leed al zijn derde nederlaag in de voorbije vier competitiewedstrijden. Na 7 minuten kwam het op achterstand na een penaltydoelpunt. Iets voorbij het halfuur maakte Sonne gelijk. Tien minuten voor tijd kwam Silkeborg op achterstand na een own-goal van Salquist. Meteen daarna volgde de 3-1. In de toegevoegde tijd milderde Tengstedt tot 3-2.

Silkeborg speelde met: Larsen, Sonne, Salquist, Felix, Klitten, Thordarson, Brink (84' Oggesen), Klynge (46' Kaalund), Kusk (79' Gojani), Adamsen (64' Helenius), Jorgensen (64' Tengstedt)

Universatea Craiova - FCSB 2-1

Na een nieuwe nederlaag staat FCSB nu derde laatste. Een own-doelpunt van Oaida iets voorbij het uur deed hen de das om. Voor FCSB scoorde Campagno vanop de stip.

FCSB speelde met: Tarnovanu, Cretu, Dawa, Tamm, Radunovic, Olaru, Harut (46' Miculescu), Oaida (86' Radoslavescu), Cordea, Compagno, Coman (46' Popescu)