Huldiging Remco Evenepoel en Legends 1976

DINSDAG, 4 OKTOBER 2022, 19:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE RSC Anderlecht zal voor de aftrap tegen West Ham United dan toch Remco Evenepoel huldigen en ook de RSCA Legends van 1976, die in dat jaar de Europa Cup II wisten winnen tegen West Ham. In de fanshop zal er een unieke sjaal te koop worden aangeboden. 

Gezien de UEFA-protocollen zullen de twee huldigingen plaatsvinden vanaf 18u30, een kwartier voor de aftrap. Neem dus zeker op tijd plaats in het stadion om zowel de helden uit het verleden als de jonge Belgische ster van het wielrennen te eren. 

RSCA Legends 1976 :

Arie Haan, Jean Thissen, Peter Ressel, Michel De Groote en Michel Lomme bevestigden hun komst. Frankie Vercauteren en Hugo Broos verblijven in het buitenland en zijn verhinderd, net zoals Jacky Munaron, Gilbert van Binst en Jan Ruiter. RSCA zal uiteraard ook een eerbetoon brengen aan de overleden helden zoals Rob Rensenbrink, François Van der Elst, Jean Dockx, Ludo Coeck en toenmalig trainer Hans Croon.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.