"Dat goed resultaat gaat echt komen"

WOENSDAG, 5 OKTOBER 2022, 14:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jan Vertonghen was optimistich over de wedstrijd tegen Charleroi. Volgens hem waren de kansen er zeker, net als de wil en de agressiviteit. Maar nu is het uitkijken naar de wedstrijd van morgen en Vertonghen kijkt er vooral naar uit om volgende week terug te gaan naar Londen. 

"Nee, de resultaten zijn er niet, toch zit er een positieve lijn in de groep", aldus Vertonghen, "En dat resultaat gaat echt wel komen. We blijven elke keer opnieuw scherp trainen." "Dat de supporters zich roerden kan ik zeker begrijpen, zij verlangen nu al zolang naar hun Anderlecht van toen. Dat gaat zeker terugkomen, we zijn op de goede weg, maar we moeten ook realistich blijven, dat zal nog wat tijd vragen. Ik twijfel er ook niet aan dat ze morgen opnieuw als één man achter ons zullen staan."

West Ham United

"Ik kijk al uit naar volgende week, het wordt bijzonder om terug te gaan naar Londen. De Conference League staat nu niet bepaald op het prioriteitenlijstje in Engeland, maar dat wil ook niet zeggen dat West Ham hier wat gaat komen uitrusten."anderlecht-online forum