Silva: "Onmogelijk om in elke match te scoren"

DONDERDAG, 6 OKTOBER 2022, 22:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een fraaie kopbal probeerde Fabio Silva Anderlecht in de slotfase nog een punt te bezorgen, maar hij stuitte op de doelman. De Portugees staat nu al vijf wedstrijden droog. "Dat is niet abnormaal. Het is onmogelijk om in elke wedstrijd te scoren", zo vertelde hij na de partij.

"Ik ben ontgoocheld dat we verloren hebben, maar ik ben fier op het team" aldus Silva voor de microfoon van Sporza. "West Ham is de beste ploeg van onze groep. In Londen moeten we volgende week dezelfde ambitie hebben: winnen."

Silva kwam in het slot nog dicht bij de 1-1. "Maar het was een geweldige save van Aréola", aldus de spits. "We probeerden alles. We wilden scoren en voetbal spelen."

Na een sterk begin loopt het nu al even wat stroever voor Silva. "Dat is niet abnormaal. Het is onmogelijk om in elke wedstrijd te scoren. Uiteraard probeer ik elke wedstrijd te scoren, maar ik wil meer doen dan dat. Ik wil het team helpen met mijn voetbal en de doelpunten volgen dan wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.