Overzicht huurlingen: assist Bouchouari (video)

DINSDAG, 11 OKTOBER 2022, 21:54 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe presteerden de door Anderlecht verhuurde spelers het voorbije weekend? Je leest het hier.

Mohamed Bouchouari: Op bezoek bij Sparta mocht Bouchouari al aan de rust invallen. Zes minuten later leverde hij de assist voor de 1-1 van Romeny. Bouchouari veroverde de bal, infiltreerde goed en zette in één tijd voor doel. Romeny kon niet meer missen. In de slotfase scoorde Sparta nog twee keer. Emmen deelt de laatste plaats met Volendam en Vitesse. Bekijk hier de assist van Bouchouari (vanaf minuut 4:50).

Mustapha Bundu: Op bezoek bij Malaga kreeg Bundu amper twaalf minuten speeltijd. De partij eindigde op 0-0.

Antoine Colassin: De spits mocht na 79 minuten invallen bij Heerenveen, dat met 1-0 verloor bij PSV. In de 89e minuut kreeg hij nog geel.

Mo Dauda: Nog steeds geblesseerd zag hij hoe zijn Tenerife 1-1 gelijk bij Albacete. Bij Albacete bleef oude bekende Andy Kawaya de hele wedstrijd op de bank.

Bogdan Mykhaylichenko: Zijn ploeg Shaktar Donetsk kwam dit weekend niet in actie.

Kristoffer Olsson: De Zweed speelde 89 minuten bij Midjylland, dat met 0-1 won bij AGF. Olsson kreeg geel.

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij Feyenoord met 2-0 winnen van Twente.