Mazzu verdedigt Hoedt: "Hij verdient dit niet"

DONDERDAG, 13 OKTOBER 2022, 10:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op zijn persconferentie in de aanloop naar de partij van vanavond tegen West Ham nam Felice Mazzu het op voor Wesley Hoedt. De coach vond dat de pers de verdediger de voorbije weken te hard aanpakte. "Dat was niet correct. Hij verdient dit niet en ik wil hem verdedigen."

"Wesley heeft een bepaalde stijl en kan soms arrogant overkomen, maar s het type dat 's morgens als eerste arriveert en 's avonds als laatste vertrekt. Hij is op en tof prof en doet alles voor onze ploeg", aldus Mazzu. Volgens de coach heeft de buitenwereld een fout beeld van Hoedt en komt dat door de manier waarop de pers hem neerzet. "De Hoedt die jullie denken te kennen is niet de Hoedt die ik ken."

"Jullie zijn in overdrive gegaan", aldus Mazzu tegen de pers. "Jullie hebben Wesley heel hard aangepakt. Na de wissel hebben jullie op hem gefocust, terwijl hetgeen in Mechelen gebeurde een collectief gegeven is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.