Mitrovic: "Ik blijf altijd supporter van Anderlecht"

DONDERDAG, 13 OKTOBER 2022, 10:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Afgelopen weekend speelde (en won) West Ham tegen Fulham, de club van oud-Anderlecht-spits Aleksandar Mitrovic. De Serviër moest geblesseerd toekijken, maar vertelt vandaag in La Dernière Heure dat hij Anderlecht nog niet vergeten is.

Mitrovic verwacht dat Anderlecht straks voor een moeilijke avond staat, maar geeft ook aan dat in het voetbal alles mogelijk is. Hij voegt toe dat Anderlecht geen selcht ploeg heeft, maar niet meer lijkt op het team dat hij gekend heeft. Hij is ervan overtuigd dat zijn oude club op termijn weer de nummer één van België zal worden.

Enkele jaren geleden stond Mitrovic erg dicht bij een terugkeer naar Anderlecht, bevestigt hij. Toen het niet doorging, koos hij voor Fulham. Dat hij op een dag toch zou terugkeren naar paars-wit, sluit hij niet uit, maar kan hij niet garanderen. Eén ding is wel zeker: hij blijft voor altijd supporter van de club. Want bij Anderlecht werd hij een man.

Mitrovic heeft momenteel geen contact meer met mensen van Anderlecht, behalve met Mila Djelosevic. Die maakt deel uit van de onderwijseenheid van Neerpede.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.