Opstelling: basisplaats voor N'Diaye en Esposito

DONDERDAG, 13 OKTOBER 2022, 20:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Stuurt Felice Mazzu zijn elftal straks in een 3-5-2 of een 4-4-2 het veld op tegen West Ham? Op basis van de vrijgegeven opstelling zijn beide opties mogelijk. Wesley Hoedt start op de bank. Vooraan krijgt Sebastiano Esposito de voorkeur op Mario Stroeykens.

Geen Hoedt of Jan Vertonghen in de basiself, wel Moussa N'Diaye. De jonge Senegalees kan echter links achteraan spelen in zowel een driemans- als viermans verdediging. Op basis van de manier waarop Anderlecht de opstelling communiceert - met Murillo als eerste naam na doelman Van Crombrugge - lijkt de kans op een 4-4-2 het grootst.

Op het middenveld zien we met Amadou Diawara, Kristian Arnstad en Yari Verschaeren de verwachte namen. Vooraan start Esposito in steun van Fabio Silva. Spaart Mazzu zijn youngster Mario Stroeykens voor de topper van zondag tegen Club Brugge?

Bij West Ham twee wissels in vergelijking met vorige week. Antonio is ziek en in zijn plaats start Paqueta. Achteraan neem Cresswel de plaats in van Dawson, die naar de bank verhuist.  

Anderlecht start met: Van Crombrugge, Murillo, Debast, Delcroix, N'Diaye, Diawara, Arnstad, Verschaeren, Amuzu, Esposito, Silva
Invallers: Verbruggen, Coosemans, Sardella, Hoedt, Vertonghen, Ishaq, Sadiki, Leoni, Ait El Hadj, Stroeykens, Raman, Stassin

West Ham start met: Areola, Coufal, Johnson, Ogbonna, Cresswell, Emerson, Downes, Lanzini, Benrahma, Paqueta, Bowen
Invallers: Randolph, Dawson, Rice, Fornals, Soucek, Scamacca, Scarles, Hegyi, Potts, Forson, Coventry
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.