Nieuwe webpoll: welk systeem is het best?

ZATERDAG, 15 OKTOBER 2022, 16:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Vorig weekend stapte Felice Mazzu voor het eerst even af van zijn 3-5-2-systeem. Eindelijk, want de weken ervoor was er al heel wat te doen over het systeem van Anderlecht. Tal van analisten gaven al hun mening, maar wat vindt u? In welk systeem heeft Anderlecht met deze kern volgens u het meeste kans op succes?

Bent u net als Mazzu een fan van 3-5-2? Of zie je liever zoals deels tegen KV Mechelen en West Ham dit Anderlecht in een 4-4-2 spelen? Of liever nog iets anders, bijvoorbeeld de courante 4-3-3 of zoals de Rode Duivels een 3-4-2-1? Vertel het ons in onze nieuwe webpoll. U kan stemmen via deze pagina.

Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de spelers die u zou opstellen? Deel uw favoriete opstelling in de comments onder dit artikel.

Diverse redenen voor mindere periode

In de vorige poll vroegen we wat voor u de hoofdzaak is voor de mindere periode van paars-wit dit seizoen. Vier oorzaken kregen ongeveer evenveel stemmen:

  • slechte tactiek/opstelling: 21,6 %
  • gebrek aan kwaliteit: 21,4 %
  • te weinig fysieke kracht: 20,7 %
  • slechte mentaliteit: 19,4 %

Het missen van Adrien Trebel (8,7 %) en tijd nodig om ingespeeld te geraken (8,1 %) is volgens veel minder bezoekers het belangrijkste probleem.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.