Arnstad: "Genoeg kansen om te winnen"

MAANDAG, 17 OKTOBER 2022, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor René Vandereycken, analist bij Het Nieuwsblad, was hij de beste man bij Anderlecht. Kristian Arnstad lijkt stilaan een vaste waarde op het middenveld bij Anderlecht. Na de wedstrijd sprak hij met Sporza. "Ik denk da twe een goede wedstrijd speelden. Deze lijn moeten we nu doortrekken."

"We zijn allemaal erg ontgoocheld. Ik denk dat we een goede wedstrijd speelden. We creëerden heel wat kansen en hadden moeten scoren. Maar als we niet scoren, dan kunnen we niet winnen. Waarom we niet scoren? Mignolet speelde een fantastische wedstrijd, maar misschien moeten we nog beter worden in de afwerking."

Ondanks de nederlaag kreeg de ploeg wel applaus van de supporters na afloop. "We speelden met veel intensiteit. Zowel in balbezit als in balverlies speelden we een goede wedstrijd. We creëerden genoeg kansen om deze wedstrijd te winnen", aldus de 19-jarige Noor.

"Deze lijn moeten we nu doortrekken. We moeten enkele goede matchen na elkaar spelen en niet af en toe eens. We moeten een reeks overwinningen zien neer te zetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.