Hoedt: "Die bal moet erin"

MAANDAG, 17 OKTOBER 2022, 09:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nadat hij donderdag tegen West Ham op de bank begon, mocht Wesley Hoedt gisteren opnieuw starten. Hij speelde een secure partij en baalde na afloop dat Anderlecht niet won. "Door vier of vijf geweldige reddingen bezorgt Mignolet de punten aan Club Brugge", stelde ook hij vast.

"Mignolet heeft vandaag zijn team de drie punten bezorgd. Dat is erg zuur voor ons", zo vertelde Hoedt na de wedstrijd voor de Sporza-microfoon. "Onze reactie na de nederlaag tegen West Ham was posisief. We speelden een goede wedstrijd. Maar we moeten ook kritisch blijven: zo gaan we geen matchen winnen, we moeten die bal erin schieten."

"Ik ben trots op het team", ging de Nederlander verder. "We spelen met een hele boel jonge jongens. Die worden voor de leeuwen gegooid en ze doen het toch maar. Alleen zijn we Anderlecht en moeten we winnen. Door vier of vijf geweldige reddingen bezorgt Mignolet echter de punten aan Club Brugge."

Eén van die reddingen was helemaal op het einde op een poging van Fabio Silva. "Volgens mij was de bal over de lijn, maar helaas hebben we geen doellijntechnologie", aldus Hoedt. "Dat is erg zuur."

Dat Anderlecht zo goed speelde, verraste Hoedt niet. "Het zit in deze ploeg. Het is alleen zaak om het iederen wedstrijd te laten zien en niet alleen in de grote matchen. Momenteel is het nog niet genoeg. Dit zou het minimale moeten zijn wat we brengen. Voeg nog wat extra automatismen toe en dan zou die goal wel moeten vallen en zouden we moeten winnen."

"We moeten vooruitkijken. Donderdag spelen we weer en dat is een nieuwe kans op een driepunter. Die hebben we broodnodig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.