"Frustrerend dat we geen punt pakten tegen Club Brugge"

WOENSDAG, 19 OKTOBER 2022, 14:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is opvallend, in de media blijft het opvallend stil over een bepaalde redding van Simon Mignolet. Volgens Felice Mazzu was de bal over de lijn en dus blijft de frustratie dat er niet minstens een punt gepakt werd tegen Brugge. Al wil de coach vooral verder bouwen op de intensiteit van de wedstrijd. 

"Eerlijk, ik heb echt vanuit alle mogelijke hoeken die fase herbekeken en voor mij was de bal over de lijn. Jammer dat we geen doellijntechnologie voorhanden hebben. Dus is het frustreren dat onze beste wedstrijd van dit seizoen niet beloond werd met een punt. Maar we zijn het er allemaal over eens dat het qua intensiteit en verticaliteit misschien wel onze beste wedstrijd ooit was", aldus Mazzu. 

"Morgen wil ik dezelfde inzet zien als tegen Brugge, ook al spelen we tegen de Rode Lantaarn, dat mag geen verschil maken. Dat zal ik zeker nog eens meegeven aan mijn spelers voor de wedstrijd, het is aan hen om het op te pikken en iets mee te doen."

"Als dan ook de efficiëntie nog komt, dan zijn we vertrokken. Het is een apart iets die efficiëntie, Klopp of Guardiola haalde het deze week ook nog aan: je kan onmogelijk trainen op efficiëntie. Dat is gebasseerd op vertrouwen en we proberen om onze spelers dat zoveel mogelijk mee te geven op training."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.