Van Crombrugge: "We staan achter de coach"

VRIJDAG, 21 OKTOBER 2022, 10:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS"We hadden de wedstrijd onder controle, maar toen viel die domme rode kaart en stuikte alles in elkaar", vertelde doelman Hendrik Van Crombrugge in zijn analyse van de wedstrijd. De aanvoerder stelde ook duidelijk dat de coach nog de steun van de spelersgroep geniet.

"Door een tegendoelpunt na een inworp kwamen we snel op achterstand. Dat is niet de eerste keer dit seizoen en we waren hiervoor gewaarschuwd", zuchtte Van Crombrugge. "We kwamen daarna terug in de wedstrijd en zelfs op voorsprong. Toen hadden we de match onder controle."

En toen volgden dus de uitsluiting van Arnstad en nog twee late tegendoelpunten. "Een klap voor de hele ploeg en de coach", aldus Van Crombrugge. "Momenteel is het niet gemakkelijk, maar het is geen optie om op te geven. We moeten blijven werken aan de dingen die niet goed gaan. Dat zijn er veel, we hebben dus veel werk."

Uiteraard kreeg Van Crombrugge ook de vraag of Mazzu kan aanblijven als coach. "Wij staan achter hem, dat is altijd zo geweest. Ook na vandaag, ja. Wij, de spelers, moeten ons tonen op het veld en wedstrijden winnen. Na de 3-2 waren er nog zes minuten, maar ik voelde dat er weinig geloof nog in de ploeg zat toen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.