"Coucke overweegt om zijn aandelen te verkopen"

MAANDAG, 24 OKTOBER 2022, 14:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Opmerkelijk nieuws in het RTL-journaal vanmiddag. Volgens journalist Vicenzo Ciuro zou Marc Coucke overwegen om Anderlecht van de hand te doen. "Verschillende bronnen bevestigen ons dat Coucke zich ernstige vragen stelt en al telefoontjes pleegde om te polsen of sommige mensen interesse hebben in aandelen van Anderlecht."

Sinds Coucke Anderlecht in 2017 kocht, beleefde hij nog niet veel plezier aan de club. Sterker nog: hij moest al meermaals extra geld injecteren. "Zonder Coucke, die in de december vorig jaar nog 42 miljoen euro in de club pompte, had Anderlecht de boeken al kunnen sluiten", stelt Ciuro.

De vraag is hoeveel verder Coucke nog wil gaan. Niet veel, zo blijkt. "Coucke overweegt momenteel om zijn aandelen te verkopen", aldus Ciuro. "Dat betekent dat er nieuwe investeerders naar voor kunnen komen."

RTL schrijft dat het beseft dat het erg gevoelige informatie is. "Voorzichtigheid is geboden aangezien de club nog niets officieels heeft bekendgemaakt hierover. Desondanks bevestigt onze journalist dat verschillende bronnnen hem de informatie bevestigen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.