Vandenhaute: "Het kan altijd dieper"

MAANDAG, 24 OKTOBER 2022, 17:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een verslagen Wouter Vandenhaute die deze namiddag de pers te woord stond. Dat de schuld niet enkel bij Felice Mazzu lag maar ook bij de spelers, liet de voorzitter optekenen. En dat het nog altijd slechter kan maar dat iedereen dat ten allen tijde wil voorkomen. 

"Iedereen moet in de spiegel kijken", was de voorzitter eerlijk en duidelijk, "We hadden gehoopt dat Mazzu net dat iets extra kon toevoegen, maar dat is hier niet gelukt."

"We zitten nu in volle crisis, maar de enige die ons hier op korte termijn kunnen uithalen zijn de spelers. Het is nu aan Robin Veldman om de hoofden van de spelers leeg te krijgen want daar zitten teveel twijfels in. Dat is de afgelopen weken duidelijk geworden. Maar het kan nog altijd slechter, het kan altijd dieper. Hopelijk zullen de komende weken ons dat niet bewijzen. We moeten weer kunnen ademen en daar zijn goede resultaten voor nodig."

"En ik ben er zeker van dat deze groep dat kan. Onze ambities blijven dezelfde, ondanks alles. We willen Europees halen, dat zit er nog in. De competitie is nog niet gedaan en dan is er nog de beker. "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.